Nawigacja

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Losowa Fotka

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Magda
29-06-2021 19:23
Hej. Jutro (30.06.2021) od godz. 17 działamy w Harcówce przy remoncie pomieszczeń klubowych. Jeżeli ktoś może pomóc to zapraszamy, każdy się przyda, obowiązuje strój roboczy

Dzedzej
21-07-2019 11:59
Nowe drogi w okolicy Lubawki https://czadrow24.
..nnogorskim

Dzedzej
17-06-2019 15:20
Dodane nowości do topo Skalnych Bram z Karkonoszy

Dzedzej
07-06-2019 17:48
w topo Nowej Ziemi 19 nowych dróg - polecam

Chudy
04-06-2019 11:42
Info w sprawie koncertu dla Małego na forum

Dzedzej
26-03-2019 18:54
Aktualizacja w topo Diablak i Ambona w Kaczawskich

Paras
14-01-2019 12:19
Ściana w Jaworzynie Śl.- post na forum

KrzysiekLachniuk
24-10-2018 10:42
Następnie odkucie tynków do cegły na wysokości 1.50 albo i wyżej ( impregnacja cegły itd.). Kolejny krok to odświeżenie lokalu i prace malarskie.

KrzysiekLachniuk
24-10-2018 10:41
Pierwszym etapem jest ogarnięcie lokalu ze starych gratów co nastąpi już w tym tygodniu. Kolejny etap to instalacja nowego pieca z podajnikiem węgla aby lokal był opalany w trybie ciągłym.

KrzysiekLachniuk
24-10-2018 10:40
Informacyjnie: Po ostatnim spotkaniu w niezbyt licznym gronie ustaliliśmy że podejmiemy próbę reanimacji lokalu klubowego i przywrócenia go do stanu używalności.

Członek PZA

Wspierają nas

facebook

Zobacz temat

Drukuj temat
Przebudowa kampua
mlody
Z racji mojej kontuzji mam dość dużo wolnego czasu i czy zebrały by się z dwie konkretne osoby w tym czy przyszłym tygodniu żeby przerobić naszego kampusa? Mój wstępny plan jest taki, żeby przewiesić go bardziej o jakieś 5stopni i z racji tego, że zewnętrzna belka przeszkadza przy wykonywaniu dynamicznych ruchów, zrobić tylko jeden rząd listewek. Dodatkową propozycją jest zamiana listewek na pełne wałki, pomysł moim zdaniem rewelacyjny i sprawdzony, na tarnogaju i nie tylko spisuje się świetnie! Wyprzedzę pytania, czy wałki nie będą pękać albo ruszać się przy ruchach: nie, nie będą, bo pod wałeczek wkręca się listwę (np. takie cienkie jakie mamy aktualnie) co jest dodatkowym wsparciem. Co Wy na to?

Paras
Popieram.

lipek987
z pomoca nie ma problemu napisz tylko kiedy

Paras
Dziś z Patrykiem poodkręcaliśmy listwy. Pozostaje zakup wałków i listw podtrzymujących i wkręcenie tego.

bartek
moim zdaniem miejsce na kampus jest najbardziej nietrafione

mlody
czy mamy inne miejsce do wybory? wydaje mi się, że nie... chyba, że przychodzi mi do głowy tylko opcja korytarza na przeciwko pomieszczenia z drewnem... a co do zakupu list podtrzymujących, jest to zbędne, wykorzystamy aktualne listwy! Pełen recycling Smile

Paras
Ok. to kup Młody jak możesz te miotły.

bartek
dzisiejsze wrażenia z campusa po lifcie:
1. wałki pracują pod obciążeniem co jest zajebiście chujowe
2. wkręty wystają poza profil wałków i kaleczą skórę
3. niektóre wałki są popękane co nie wróży im długiej kariery
4. dalej napiżdża się nochami w ścianę (tak było zawsze to wiem)

mlody
jest to zrobione jak najlepiej się da, z najtańszych materiałów więc nie ma sie co dziwić małymi niedociągnięciami... jak dla mnie jest BOMBA, jak ktoś wie jak i chcę, może poprawiać, noł problemo Smile

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.10
9,666,846 unikalne wizyty